Menedzsment falvédők a boldog békeidőkből 1.
Menedzsment falvédők a boldog békeidőkből 1.

Legutóbbi blogbejegyzésünk folytatásaként született meg ez a fantasztikus falvédő, melyet már hímeznek is a hartai asszonyok, hogy az miharamabb irodánk falát díszíthesse, és nap nap után isnpirálhassa munkánkat. Ti pedig ne feledjétek: ha eleget gyúrjuk az adatokat, BÁRMI kimutatható belőlük! ;)

Nem csal a mérleg, ha nincs rajta skála
Nem csal a mérleg, ha nincs rajta skála
Fals indikátorok, önbecsapás és hazugságok a munkahelyen és azon túl

Az HBO remek, a csernobili katasztrófát feldolgozó sorozatának utolsó része után még napokig kattogott az agyam. Annyi ismerős köszönt ugyanis vissza az öt részben, hogy napokig, hetekig tartott feldolgozni, emészteni a látottakat majd az olvasottakat. Találkoztam a még gyermekkoromból ismerős, de…

Geek Factory

A Geek Factory egy olyan közösség létrehozását célozza meg, akinek a folyamatos fejlődés és az élethosszig tartó tanulás nem csak buzzword, hanem az életük része. A bejegyzéseket oktatók, kutatók és vállalati trénerek tapasztalatai, rémtörténetei alapján állítjuk össze, tárgyalva a mai magyar vállalati kultúra kihívásait, hiányosságait, és a folyamat alapú szemléletmód és fejlesztés alapvető kritériumait.

Friss topikok

süti beállítások módosítása